Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Társadalmi szerepvállalás

A NEW YORK DENTAL Kft. elkötelezett a fogászati és dentálhigiéniai ismeretek népszerűsítésében. Ennek érdekében edukációs programokat szervez és támogat. Elsősorban az egészen fiatal generáció körében, mivel kiemelten fontosnak tartjuk a helyes szájhigiéniai automatizmusok elsajátítását a megfelelő termékekkel.
A fogászati és fogtechnikai szakemberek képzésében is aktív szerepet vállalunk, hogy segítsük a folyamatos szakmai fejlődést, valamint megismertessük velük a legmodernebb technikákat, eljárásokat.

Együttműködésünk a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesületévet

2023-ban született az ötlet arról, hogy a New York Dental Kft. és a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete (DOE) közösen lépjen fel az egészséges életmód népszerűsítése érdekében. A New York Uniform nagy örömmel csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, hogy egészségügyi munkaruháival hozzájáruljon a gyerekek egészséges életmódra való neveléséhez. Olyan színes, vidám, mintás ruhadarabokkal látjuk el az orvostanhallgatókat, melyek segítségével egy közvetlen, barátságosabb légkör alakulhat ki a gyerekek között.

Tarsadalmi szerepvállalás
Tarsadalmi szerepvállalás
Tarsadalmi szerepvállalás