Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A NEW YORK DENTAL Kft. megalapítása a magyar fogtechnikai és dentálhigiénai piac egyik úttörő kezdeményezése volt. 1994-ben két vállalkozókedvű fiatal fogtechnikus szakember állt össze és kezdett együtt dolgozni. Az idő őket igazolta. Társaságunk a mai napig hatékonyan működik, a fejlődés a kezdetektől fogva töretlen. Igazi sikertörténet! A NEW YORK DENTAL Kft. működését azóta is professzionalizmus és mély szakmai alázat jellemzi. Hozzáértő csapatával kiszolgálja a fogászati és fogtechnikai vállalkozások szerteágazó igényeit. Emellett két új üzletágával (szájhigiénés és munkaruházati) is egyre több specialistát és fogyasztót ér el, biztosítva a minőségi termékeket a mindennapokban is.

 
Kezdet 1994
Cégalapítás

Deutsch Róbert és Laczkó Tamás fogtechnikusok megalapították a NEW YORK DENTAL Kft-t, hogy több éves szakmai tapasztalatukat felhasználva, a fogászati piacot magas színvonalon szolgálják ki.

 
1. év 1995
Első szaküzletünk

Első szaküzletünket a PiDental épületében nyitottuk, amely 10 évig adott otthont a New York Dental-nak.

 
5. év 1999
100% tulajdonrész

Deutsch Róbert 100% tulajdonrészt szerzett a NEW YORK DENTAL Kft-ben.

 
11. év 2005
Saját irodaházba költöztünk
Budapest XIII. kerület Frangepán utca

Piaci növekedésünk indokolttá tette, hogy saját irodaházba költözzünk, ahol vevőink a bemutatótermünkben megismerkedhettek termékeinkkel, segítséget kaphattak vevőszolgálatos kollegáinktól és a megvásárolni kívánt termékeket a raktárban átvehetik.

 
13. év 2007
Első leányvállalatunk megalapítása

Kolozsváron megalapítottuk leányvállalatunkat a New York Dental SRL-t.

 
19. év 2013
Horvátország EU-hoz csatlakozását követően

Terjeszkedésünk folytatásának újabb állomása Horvátországban, a New York Dental d.o.o. megalapítása. (10 000 Zagreb, Štefanovečka 10, Croatia)

 
20. év 2014
Szájhigiénés üzletág beindítása

Szájhigéniai termékeink számára új üzletágat nyitottunk -
a mai New York Shop-ot.

 
24. év 2018
Munkaruházati üzletág

Egészségügyi munkaruházati üzletágunk New York Uniform branddé alakult.

 
26. év 2020
Munkaruházati szaküzletünk megnyitása

Budapesten a VIII. kerület Baross utcában (pár lépés távolságra a Klinikától) megnyitottuk szaküzletünket a New York Uniform termékek forgalmazására, ahol munkaruházati és bio háztartási termékeket értékesítünk.

 
28. év 2022
Debreceni munkaruházati szaküzletünk megnyitása

Debrecenben a Piac utca 73. szám alatt megnyitottuk 2. szaküzletünket a New York Uniform termékek forgalmazására, ahol munkaruházati termékeket értékesítünk.