Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Miért fontos a folyamatos fotózás egy fogászati rendelő mindennapjai során?

2024. 05. 28. 21:44:36 New York Dental
Miért fontos a folyamatos fotózás egy fogászati rendelő mindennapjai során?
A fogszín meghatározás és dokumentálás mellett számos előnye van ami a praxisok működését hatékonyabbá teheti.

Fotódokumentáció

Az egyik legfontosabb előnye a praxis során a folyamatos dokumentációnak a visszatekinthetőség és az utóellenőrzés mellett a jogi helyzetek során adta segítség, mely életmentő lehet egy per, vagy feljelentés esetén. A képek bizonyító erővel bírnak és megvédheti a rendelőnket, vagy akár praxisunkat problémás páciensek esetén. Marketing A vizualizáció manapság bármely iparágban igen fontos tényező új ügyfelek bevonzásához. A jól sikerült képek a szépen elkészült esetekről, akár az előtte – utána képeket nézzük igen erős motivációt képes adni, vagy akár megnyugtatni a pácienst, hogy minden rendben lesz és ezt a szép végeredményt kaphatja. A képek tökéletes kommunikációs elemei a közösségi média felületeink használata során, valamint a márkánk, vagy a rendelő reklámozása során.

Marketing

A vizualizáció manapság bármely iparágban igen fontos tényező új ügyfelek bevonzásához. A jól sikerült képek a szépen elkészült esetekről, akár az előtte – utána képeket nézzük igen erős motivációt képes adni, vagy akár megnyugtatni a pácienst, hogy minden rendben lesz és ezt a szép végeredményt kaphatja. A képek tökéletes kommunikációs elemei a közösségi média felületeink használata során, valamint a márkánk, vagy a rendelő reklámozása során.

Kommunikáció a laborral

A színmeghatározás, vagy akár a páciens fogazatának a megtekinthetősége hatalmas segítséget nyújt a fogtechnikus szakember részére a pontosabb fogszín és fogforma eltalálásához. A lenyomat kiegészítéseként kapott képek segítségével jobban és átláthatóbban tud dolgozni.

Részletesebb ellenőrzés

A képek számítógépes megjelenítésének köszönhetően olyan területek is felnagyíthatóak ahová akár szabad szemmel kevésbé láthatunk jól, és észre vehetünk olyan elszíneződéseket vagy problémákat, amiket a kezelés során esetleg nem vettünk észre. A kép akár segítség is lehet szakmai másodvélemény felállítása során.

Oktatási célok / személyes fejlődés

Az általunk készített képeket akár oktatási célokra is tökéletesen fel tudjuk használni pl. egy előadás során, vagy a rendelő személyzetének edukálására összeállított esettanulmányból. Valamint az idő előrehaladtával nyomon tudjuk követni szakmai fejlődésünket az évek során készített fotó dokumentációk alapján.

Kiemelt és hiánypótló képzésünk hasznos tudást biztosít a tökéletes fogászati fotók elkészítéséhez, melynek során nem csak a fotózási alapokat sajátítjuk el, de egy olyan mindennapi eszköz használatát is megtanuljuk profi szinten használni amely minden nap ott lapul a közelünkben. Az okostelefonunk, vagy mobiltelefonunk ma már hasonlóan jó minőségű képeket eredményez a fogászati fotózáshoz mint egy komolyabb DSLR fényképezőgép, viszont súlyban jóval könnyebb, és gyorsabban feldolgozhatóak és továbbíthatóak, vagy feltölthetőek a készült képek, mint egy jóval drágább és súlyban nehezebb gép esetében.Jelentkezzen közelgő fogászati fotózás tanfolyamunkra, ahol Dr. Mekis Miklós aki számos tapasztalattal rendelkezik a fogorvosi szakmában és a fotózás terén is, segítséget nyújt abban, hogyan érhetünk el minőségi és professzionális fogászati képeket mindennapi praxisunkban a Smile Lite MDP 2 használatával!

.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk fogászati fotózás kurzuson!