Bejelentkezés

Kosár
 x 

A kosár üres

Értesítést kérek...

...a szakmai továbbképzéseinkről, akciós ajánlatainkról, legújabb híreinkről. Most válassza ki, hogy melyik témákról szeretne rendszeres tájékoztatást kapni és iratkozzon fel rájuk.

Így nem maradhat le semmiről!

Egyetértek a(z) Használati feltételek -kel
Regisztráció Szolgáltatási Feltételek

(1) A honlapon regisztráló természetes személy a Regisztrációs űrlapon elhelyezett "Szolgáltatási feltételek" elfogadásának, az "Igen" bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(2) A Regisztráció, "Szolgáltatási feltételek" megtagadása, a regisztrációs folyamat meghiúsulását vonja maga után.

(3) A Regisztrációs folyamat akkor sikeres, ha a felhasználó által megadott e-mail címre küldött automatikus emailben elhelyezett Regisztrációt megerősítő linkre kattintva azt a Felhasználó megerősíti. Ennek hiányában a weboldalra bejelentkezés elutasításra kerül, a regisztrációja nem lett megerősítve. Ha nem érkezett meg néhány percen belül az e-mailünk, akkor nézze meg a levelezője Spam leveleket tároló mappájában. Ha itt megtalálta, akkor végezze el a szükséges lépést a bejelentkezéshez és engedélyezze e-mail címünket a levelezőjében. Ha nem érkezett meg a levelünk, akkor hívjon fel minket a Kapcsolat menüpont alatt található telefonszámunkon, hogy a problémát megoldhassuk.

(4) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy Neve (vezetéknév, keresztnév), Felhasználóneve, E-mail címe, Jelszava.

(5) A személyes adatok kezelésének célja:

  1. A jogosultsághoz kötött tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, információkhoz való hozzáférés biztosítása.
  2. Kapcsolatfelvétel elektronikus megkereséssel.
  3. A honlap használatának elemzése.

(6) Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása a regisztráció során.

(7) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalói.

(8) A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció / szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).

Hírlevél Szolgáltatási Feltételek

(1) A honlapon a hírlevél szolgáltatásra feliratkozó természetes személy a feliratkozási űrlapon a "Hírlevél Szolgáltatási Feltételek" négyzet bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(2) A "Hírlevél Szolgáltatási Feltételek" megtagadása, a hírlevél szolgáltatásra történő feliratkozás meghiúsulását vonja maga után.

(3) A hírlevél szolgáltatásra feliratkozás akkor válik sikeressé, ha a feliratkozó által megadott e-mail címre automatikusan küldött e-mailban található feliratkozást megerősítő/jóváhagyó linkre kattintva a feliratkozás megerősítésre kerül.

(4) A hírlevéről a benne elhelyezett "Leiratkozás" linkre kattintva leiratkozhat. Lehetősége van továbbá írásban, vagy e-mailben tett nyilatkozattal bármikor leiratkozni, amely a hozzájárulás visszavonását jelenti. Ilyen esetben a leiratkozó, feliratkozáskor megadott minden adatát haladéktalanul töröljük.

(5) A kezelt személyes adatok köre: a természetes személy Neve (vezetéknév, keresztnév), E-mail címe, IP címe, Érdeklődési köre.

(6) A személyes adatok kezelésének célja: Hírlevél küldése a Társaság termékei, szolgáltatásai tárgyában Reklámanyag küldése

(7) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(8) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás teljesítése céljából,

(9) A személyes adatok tárolásának időtartama: a hírlevél-szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).

Pillanat, dolgozom...