Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Interjú Dr. Mekis Miklóssal

Interjú Dr. Mekis Miklóssal
aki a mobil fogászati fotózás egyik kiemelkedő úttörőjeként ismert, és hamarosan egyedülálló kurzust tart a New York Dental Kft. szervezésében.

Dr. Mekis szenvedélyesen hisz abban, hogy a fogászati fotózás nemcsak a páciensek számára nyújt értékes dokumentációt, hanem a fogorvosok szakmai munkáját is magasabb szintre emeli. Az interjúban betekintést nyújt a mobil fotózás technikáiba és fontosságába, valamint elárulja, hogy mire számíthatnak a résztvevők a közelgő kurzuson.

1. Szerinted miért egyedülálló ez a kurzus?

Ez a kurzus egyedülálló, mert nem csak elméleti tudást, hanem gyakorlati tapasztalatokat is biztosít a résztvevők számára. A program során a legmodernebb technikákat és eszközöket mutatjuk be, különös figyelmet fordítva az okostelefonos fotózásra, ami egyre népszerűbbé válik. Emellett a Smile Lite MDP 2 és más speciális kiegészítők használatát is elsajátíthatják a résztvevők, így teljeskörű tudást kapnak a fogászati fotózás minden aspektusáról.

2. Miért éri meg részt venni a tanfolyamon?

A tanfolyamon való részvétel számos előnnyel jár: a résztvevők megtanulják, hogyan készítsenek kiváló minőségű fotókat, amelyek segítik a diagnosztikát és a páciensek tájékoztatását. A kurzus gyakorlati része révén azonnal alkalmazhatják a tanultakat a saját praxisukban, ami javítja a dokumentáció minőségét és növeli a páciensek bizalmát. Az okostelefonos fotózásra való fókuszálás pedig költséghatékony megoldást kínál a professzionális fotók készítésére.

3. Mennyire van fontos szerepe ma a fotózásnak a praxis mindennapjai során?

A fotózás napjainkban kiemelkedő szerepet játszik a fogorvosi praxisok mindennapjaiban. A minőségi fogászati fotók segítenek a pontos diagnózis felállításában, a kezelési tervek dokumentálásában és a páciensek nyomon követésében. Továbbá, a vizuális dokumentáció elengedhetetlen a páciensek oktatásában és a kezelési eredmények bemutatásában, ami növeli a páciensek elégedettségét és a praxis hírnevét.

 

Köszönjük Dr. Mekis Miklósnak, hogy megosztotta velünk gondolatait. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Smile Line