(1) A honlapon a hírlevél szolgáltatásra feliratkozó természetes személy a feliratkozási űrlapon a "Hírlevél Szolgáltatási Feltételek" négyzet bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(2) A "Hírlevél Szolgáltatási Feltételek" megtagadása, a hírlevél szolgáltatásra történő feliratkozás meghiúsulását vonja maga után.

(3) A hírlevél szolgáltatásra feliratkozás akkor válik sikeressé, ha a feliratkozó által megadott e-mail címre automatikusan küldött e-mailban található feliratkozást megerősítő/jóváhagyó linkre kattintva a feliratkozás megerősítésre kerül.

(4) A hírlevéről a benne elhelyezett "Leiratkozás" linkre kattintva leiratkozhat. Lehetősége van továbbá írásban, vagy e-mailben tett nyilatkozattal bármikor leiratkozni, amely a hozzájárulás visszavonását jelenti. Ilyen esetben a leiratkozó, feliratkozáskor megadott minden adatát haladéktalanul töröljük.

(5) A kezelt személyes adatok köre: a természetes személy Neve (vezetéknév, keresztnév), E-mail címe, IP címe, Érdeklődési köre.

(6) A személyes adatok kezelésének célja: Hírlevél küldése a Társaság termékei, szolgáltatásai tárgyában Reklámanyag küldése

(7) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(8) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás teljesítése céljából,

(9) A személyes adatok tárolásának időtartama: a hírlevél-szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).