Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

BSM Global Dental Master Cup

Jelenleg is tart a forró nyár. A nagyszerű napsütés és a lágy tengerpart izgalomba hozza az embereket a világ minden tájáról, ami még jobban izgat bennünket, hogy a Besmile (a továbbiakban: BSM) legforróbb eseménye, vagyis jön a BSM Global Dental Master Cup 2023 (BSM GDMC 2023).

A BSM GDMC 2023 egy globális esetverseny, amelyet a BSM szervezett azzal a céllal, hogy globális professzionális platformot építsen a világ minden tájáról érkező fogtechnikusok és laborok számára, hogy bemutathassák a legújabb fogászati ​​restaurációs tudományt és technológiát, a kiváló eseteket és tanulmányokat, tanulhassanak és taníthassanak. Tanulmányozza a legmodernebb fogászati ​​technikákat és tippeket, és támogassa a tudományos eszmecseréket és interakciókat. Így hozzájárulhat a restauratív fogászat technológiai innovációihoz és fejlesztéséhez is.

A BSM GDMC 2023 nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy összehozza a fogászati ​​laborokat, fogtechnikusokat stb. a világ minden tájáról. Szeretnénk meghívni minden fogászati ​​szakembert, hogy csatlakozzon hozzánk!
 
Csatlakozz hozzánk, szkenneld be lenti regisztrációs kódot:
 

Vagy töltse le a mellékelt „Attach.2” regisztrációs űrlapot, és küldje el nekünk a marketing@cdbesmile.com címre 2023. december 31-én 24:00 óráig (UCT+8).

A BSM GDMC 2023 játékszabályaival és díjaival kapcsolatos részletekért tekintse meg a mellékelt brosúrát.
 
Az anyagátvételi csatornákkal és szabályokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési vezetőinkkel, az elérhetőségeket lásd az „1. ​​mellékletben”.

Az ügy benyújtásához töltse le a power point sablont „Attach.3” néven.

Szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk a 2023-as BSM GDMC rendezvényen, hogy tanúja legyen és élvezze ezt az esztétikai pompát!

Brochure-BSM GDMC 2023.pdf
Attach.1-Material Pick-up-BSM GDMC 2023.pdf
Attach.2-Registration Form-BSM GDMC 2023.docx
Attach.2-Registration Form-BSM GDMC 2023.pdf
Attach.3-Power Point Template-Case Submission-BSM GDMC 2023.pptx